Se over dine e-postvaner og spar masse tid

hands-coffee-cup-apple-largeÅ sende e-post er en effektiv metode for å kommunisere med venner og kollegaer. Tross effektiviteten kan nettopp håndteringen av e-posten din bli en riktig tidstyv. Nedenfor deler vi 3 tips som hjelper deg å effektivisere e-post rutinene dine.

1. Ikke la varsler forstyrre deg

Steng av varslene for e-posten din for å ikke bli forstyrret av forgrunnsvinduene (pop-ups) for innkommende mail. Å sjekke innkorgen for ofte stjeler masse av tid, sett istedet av en bestemt tid under dagen da du leser og tar hånd om nye mail.

2. Organiser innboksen din

Legg til kategorier og undermapper i innboksen din, slik at du enkelt kan trekke over leste og besvarte e-post til de mappene i din innboks. Dermed får du en bedre oversikt over hva som står igjen å gjøre i innboksen.

3. Rydd i e-posten når du har tid til overs.

Hvis du har samlet opp tusenvis av mail av all slags typer i innboksen, så er det på høytid at du rydder og tømmer innboksen din så snart du har tid. Mens du venter på toget, kø i matbutikken, etc. Selv om det kun handler om 5 mail av gangen, så er det i hvert fall en start. Prøv også å melde deg av nyhetsbrev som du ikke er interessert i.

Husk at det ikke er noe rart å ikke ha nok tid til å lese og behandle hver eneste liten e-post du mottar. Sett fornuftige og realistiske mål for din e-post håndtering, ellers så blir det bare en ekstra byrde som du kommer til å slite med.

Bonustips for å effektivisere din e-posthåndtering:

Hvis du har din hjemmeside hos Loopia men e-posten din hos et annet sted så kan det være en god idé å samle alt under ett tak. Se vår guide for å hjelpe deg å flytte din e-post til Loopia. Flytt e-post til Loopia »

Du har vel ikke gått glipp av vår nyhetsbrevtjeneste Get a Newsletter? Tjenesten som gjør det mulig å raskt og enkelt sende nyheter og e-postkampanje via e-post til kundene dine. Lær mer om tjenesten her »

Del dette innlegget:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi er her for deg hver eneste dag

Hvis du trenger hjelp, er vårt prisbelønte supportteam tilgjengelig hele året for å svare på spørsmål via telefon, e-post, chat og sosiale medier.

Kontakt oss