Slapp av i ferien – legg inn autosvar i e-post

loopia-glassVi er inne på midten av juni og for mange nærmer seg herlige ferieuker med mange deilige, late (og forhåpentligvis solrike) sommerdager.

For at du skal kunne slappe ordentlig innen høstens bravader beskriver vi nedenfor hvordan du legger inn en autosvar i din Loopia-e-post. Dermed kan du egne tiden til andre viktige ting (sol, bad og finpusse på din hjemmeside for eksempel 😉 ).

Hva er et autosvar?

Et autosvar er en fraværsmelding som automatisk sendes til de som sender deg e-post når du er på ferie (eller andre ganger når du ikke har mulighet å lese eller svare på e-post).

Hvordan sette opp autosvar i min Loopia-epost?

For deg som er kontoadministratør:

Steg 1: Logg inn i din Loopia kundesone og administrer dine e-postkontoer ved å klikke på dem i kontrollpanelen. Gå deretter videre til steg 2.

For deg som kun bruker e-post:

Steg 1: Besøk loopia.no og logg inn med din e-postadresse och tilhørende passord. Da får du tilgang til kontrollpanelen for din e-postadresse. Klikk deretter på den e-postadressen du vil administrere i kontrollpanelen.

Steg 2: For å sette opp autosvar i din e-post klikker du på knappen “Autosvar”. Klikk deretter i “Aktivt autosvar” og angi emne sammen med en kort melding som avsenderen kommer å få i retur når de sender deg e-post. Klikk deretter på “Lagre”. Vær obs på at de som mailer deg flere ganger på samme dag kun får autosvar på første mailen.

Hvordan du stiller inn autosvar i e-post

Nøl ikke med å kontakt vår support hvis du har noen spørsmål angående dette.

Del dette innlegget:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi er her for deg hver eneste dag

Hvis du trenger hjelp, er vårt prisbelønte supportteam tilgjengelig hele året for å svare på spørsmål via telefon, e-post, chat og sosiale medier.

Kontakt oss