Realiser gründerdrømmen din med domenenavn

I prinsippet kan hvem som helst registrere et ledig domenenavn. Derfor er det viktig at du beskytter selskapsnavn, varemerke og idéer, som er med på å gjøre gründerdrømmen din til en realitet. Dette gjør du ved å registrere disse som domenenavn slik at du gjør virksomheten din synlig for alle.

Akkurat nå tilbyr vi .NO-domener for kun 9 kr/stk (ordinær pris 89 kr/stk). Start registreringen nå, før konkurrentene dine gjør det.

Logg inn og søk ledige domenenavn

Beskytt selskapsnavnet og varemerkene dine ytterligere…

…gjennom å komplementere domenenavnet med:
– flere toppdomener (.com, .se, .eu, etc)
– vanlige feilskrivninger og stavefeil (for eksempel lopia.no og lloopia.no)
– både med og uten norske tegn

Les 6 tips for å velge domenenavnet ditt »

Oppgrader også til webhotell med hjemmeside og e-post

Nå ut til kundene dine med å opprette hjemmeside, nettbutikk og e-post. Skap kundedialog gjennom e-postmarkedsføring og blogging.

Akkurat nå tilbyr Loopia webhotell for kun 19 kr/mnd (ordinær pris er 79 kr/mnd). Loopia tilbyr fritt antall e-postadresser og prisbelønte verktøy for enkelt å komme i gang med hjemmeside og nettbutikk. Loopias support er tilgjengelig for deg hele året med backupløsning inkludert i prisen.

Logg inn og oppgrader direkte

I januar 2017 startet Google arbeidet sitt med å få så mange nettsider som mulig, til å øke sikkerheten for sine besøkende med å installere SSL-sertifikat.

La nettsiden din vises som sikker i Google
– bestill SSL fra 139 kr/år og få en https-webadresse

Fra og med juli 2018 kommer Google å vise sider med http-adresser som usikre i Google Chrome. For å unngå dette for nettsiden og nettbutikken din må du installere et SSL-sertifikat på domenenavnet ditt og få en https-webadresse. Les mer om SSL hos Loopia »

Utover å vise nettsiden din som sikker kan SSL også…

øke sikkerheten for dine besøkende.
…få besøkende til å kjenne seg trygge med å handle hos deg.
…hjelpe nettbutikken din å rangere høyere i søkeresultatet til Google.

Logg inn og bestill SSL

Alle priser er eksklusiv merverdiavgift. Tilbudet gjelder til og med 2018-05-31, og den første domene- eller webhotellfakturaen ved årlig betaling. Ordinær pris fra år 2. Kan ikke kombineres med andre webhotellrabatter. Vær oppmerksom på at kampanjeprisen vises først når du klikker på “Bestill” i kundesonen din.

Del dette innlegget:

1 kommentar til “Realiser gründerdrømmen din med domenenavn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *