PHP 7.2 avvikles – dags å oppgradere til PHP 7.3 eller 7.4

30. november 2020 når PHP-versjon 7.2 End of Life, noe som betyr at versjonen ikke vil bli vedlikeholdt og sikkerhetsoppdaterte av utviklerne. Dette betyr at du som bruker PHP 7.2 i dag må oppgradere til en senere PHP-versjon så snart som mulig slik at nettstedet ditt vil fortsette å fungere, bli sikrere og presterer bedre.

I Loopia ønsker vi å tilby kundene våre de best mulige sikre tjenestene i markedet. I den anledning vil alle nettsidene som i dag anvender PHP 7.2 oppgraderes til den senere versjonen 7.3 eller 7.4 i løpet av de neste månedene. Fordelene med å bruke PHP 7.3+ er mange, for eksempel fremtidssikring av nettstedet ditt og gir økt sikkerhet og bedre ytelse.

» Guide: Slik oppgraderer du PHP-versjon i Loopia Kundesone

Skal du oppdatere fra PHP 7.2 til 7.3/7.4? Se over koden din nå

Utviklerne av PHP har forsøkt å gjøre oppgraderingen mellom forskjellige versjoner så enkel som mulig. Vi anbefaler likevel at du vurderer nettstedets programkode for å sikre at denne fungerer som før. Gjør derfor dette: 

 • Sjekk at du har installert den nyeste versjonen av WordPress/Joomla/OpenCart. Nåværende versjon og informasjon om hvordan du oppdaterer finner du på den respektive leverandørens nettsted. 
 • Pass også på at alle tillegg og temaer er oppdatert og kompatibelt med PHP 7.3, da det ikke alltid skjer automatisk. Hvis tilleggene dine har blitt oppdatert det siste året, bør de være klare for PHP 7.3+, men det gjør ikke noe å dobbeltsjekke med utviklerne av temaet/tillegget.

Hva er PHP?

PHP står for Hypertext Preprocessor og er et skriptspråk som primært kjører på webservere for å lede nettsteder med dynamisk innhold (for eksempel blogger, nyhetsfeeds, søkemotorer, etc.). I Loopia tilbyr vi PHP på alle UNIX-serverne våre.

Del dette innlegget:

2 kommentarer til «PHP 7.2 avvikles – dags å oppgradere til PHP 7.3 eller 7.4»

 1. Hei.

  Forsøker å få kontakt med kundeservice, men ikke enkelt uten riktig epost. Jeg er eier av domenet itravelnorway.com, men dette skal sies opp. Epostadressen er ikke lenger i bruk, og selskapet ikke lenger i drift. Jeg ønsker å si opp dette domenet. Kan dere hjelpe meg?

 2. Hei Laila,

  Du kan si opp domenenavnet passivt ved å ikke betale original fakturaen eller noen påminnelser. Vi har ikke betalings krav for domenenavn. Om du ikke vil motta påminnelsen som sendes ut kan du si opp domenenavnet ved å gå inn i Loopia Kundesone (https://www.loopia.no/logginn/).

  Søk eller klikk på domenenavnet du vil si opp. I det nye vinduet som åpnes går du ned på tittelen «Fornyelser» og velger deretter «Ta bort domenenavn» eller «Deaktivere domen». Gjør dette for alle uønsket domenenavn.

  Dersom du bare har et domenenavn på kontoen og vil si opp hele kontoen kan du gå inn på «Kontoinnstillinger» > «Avslutt eller degrader konto» til høyre i menyen i kundesonen.

  Se også guiden: https://support.loopia.no/wiki/slette-domene/

  //Anna, Loopia Marknad

Det er stengt for kommentarer.

Vi er her for deg hver eneste dag

Hvis du trenger hjelp, er vårt prisbelønte supportteam tilgjengelig hele året for å svare på spørsmål via telefon, e-post, chat og sosiale medier.

Kontakt oss