Bransjens beste partnerprogram har blitt enda bedre – nå med løpende provisjon

15. mars lanserte Loopia nytt partnerprogram for wedesignere, utviklere og byråer. Den nye provisjonsavtalen har mange godbiter for deg som forhandler, men den største er løpende provisjon på det du selger.

De siste 14 årene har Loopia utviklet bransjens ledende partnerprogram hvor fokuset har vært å skape muligheter og forenkle arbeidet for deg som partner. Når vi innfører løpende provisjon premierer vi deg som ønsker langsiktige relasjoner med Loopia. Det vil føre til høyere kvalitet på tjenestene, bedre kunderelasjoner og høyere avkastning for deg som partner. Vi innfører også provisjon på flere tjenester enn før i alt fra domenenavn og webhotell til populære ekstratjenester som SSL og domenebeskyttelse.

Dette tilbyr vi deg som partner i Loopia

Å håndterer webtjenester for kundene dine skal være enkelt. Det er dette vi ønsker mest av alt. At du som partner i Loopia skal slippe å bruke tid på tungvinte løsninger men heller fokusere tiden på kundene dine. I vårt partnerprogram får du tilgang til:

  • Bransjens smidigste kontrollpanel
  • Full tilgang til kundene dine med en innlogging
  • Enkle bestillingsrutiner
  • Smidig gjenoppretting av backup som blir utført hver time
  • Bransjens beste supporttjeneste
  • 1-klikk-installering av populære tjenester
  • API for avansert utvikling
    …og mange flere funksjoner

Har du opptil 9 aktive kunder får du første året som forhandler 25% provisjon på utvalgte tjenester. Har du 10 aktive kunder eller mer som bruker webhotell og/eller VPS får du løpende provisjon. Kjekt ikke sant?

Michael Wedin, Channel Account Manager
Michael Wedin,
Channel Account Manager

Bli partner i Loopia

Du er velkommen som partner til Loopia om du driver webbyrå, jobber som frilanser eller ønsker å selge fantastiske produkter i din salgsportefølje. Det er selvfølgelig gratis å bli partner, men vi setter to krav. Det ene er at du er registrert i enhetsregisteret og det andre at du har gyldig firmaattest. 

Bli forhandler

Les om hvordan du blir Loopia partner

 

Del dette innlegget:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi er her for deg hver eneste dag

Hvis du trenger hjelp, er vårt prisbelønte supportteam tilgjengelig hele året for å svare på spørsmål via telefon, e-post, chat og sosiale medier.

Kontakt oss