3 grunner til å oppdatere din WordPress

wordpress logo - viktigt å oppdatere WordPress kontinuerligDu som benytter WordPress kjenner nok igjen disse kontinuerlige oppfordringene om å oppdatere versjoner, tema og tillegg du som du bruker. Det er utrolig viktig at du faktisk følger disse oppfordringene, av grunnene nedenfor:

Hvorfor skal jeg oppdatere WordPress, tillegg og temaer?

  • En oppdatert WordPress gir deg den aller seneste versjonen med blant annet nye funksjoner, nya temaer og bedre grensesnitt.
  • Ettersom millioner av mennesker verden runt bruker WordPress har det dessverre også blitt en måltavle for hackere. Holder du  WordPress, temaer og tillegg oppdaterte tettes eventuelle sikkerhetshull fra eldre versjoner igjen. Det minsker risikoen for at hackere overtar din hjemmeside.
  • For å kunne bevare sikkerheten for deg som kunde oppdaterer vi på Loopia kontinuerlig våre servere. Eldre versjoner av WordPress, tillegg og temaer savner støtte for nye PHP-versioner som installeres når servern oppdateres. For at siden din skal fungere som den skal er det derfor viktig at du holder din WordPress oppdatert.

Hvordan oppdaterer jeg WordPress, tillegg og temaer?

Bruker du en senere versjon enn WordPress 4.1.X i dag så har nok siden din allerede blitt oppdatert til den aller seneste versjonen. Dobbelsjekk dette ved å logge inn til din WordPress og ta en titt i det nederste høyre hjørnet, der ser du hvilken versjon som brukes.

Bruker du en tidligere versjon må du oppgradere manuelt. Se guiden vår her som viser hvordan du oppgraderer WordPress, tillegg og temaer

Tips! Ønsker du hjelp med å oppdatere WordPress til den seneste versjonen? Ta kontakt med vår support og angi domenenavnet ditt og kundenummer så hjelper vi deg.

Les mer om WordPress hos Loopia her »

Del dette innlegget:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi er her for deg hver eneste dag

Hvis du trenger hjelp, er vårt prisbelønte supportteam tilgjengelig hele året for å svare på spørsmål via telefon, e-post, chat og sosiale medier.

Kontakt oss