Webhotellbransjens største forhandleravtale gjør livet lettere for webdesignere og sluttkunder

loopia-michael-wedin
Michael Wedin,
Channel Account Manager

Loopia hjelper sine partnere til å finne kunder og kundene sine til å finne dyktige partnere.

Til daglig hjelper vi noen av våre 200 000+ kunder til å finne den rette webdesigneren. Med det nære forholdet vi har med våre samarbeidspartnere kan vi passe våre kunders behov og ønsker til riktig leverandør. En stor fordel for våre kunder, men også en flott mulighet for våre partnere som også mottar følgende fordeler:

  • Alle kunder under en og samme innlogging
  • Enkel håndtering av sikkerhetskopi
  • Stabilt webhotell med god lagringsplass
  • Sjenerøse åpningstider hos support, 365 dager i året
  • Helt gratis å være forhandler

Har du kunder som trenger webhotell og domenenavn? Kanskje du bygger hjemmesider og nettbutikk for dine kunder og må ha de hos en sikker og pålitelig leverandør? Du vil sannsynligvis at det skal være så enkelt som mulig for deg. Skal vi være ærlige så har du faktisk bedre ting å gjøre enn å bekymre deg om webhotell med dårlige åpningstider for support om tilbakestilling av sikkerhetskopi og for lite lagringsplass.

af-polaroid-x2-1-980

Som forhandler/partner hos Loopia har du alt på ett sted, en innlogging med full oversikt over kundene dine sine kontoer, innstillinger og fakturaer. Mulighet til å gjenopprette sikkerhetskopier fra flere ulike tidspunkt. Webhotell med minst 75 GB lagringsplass, ubegrenset med hjemmesider under en og samme kundekonto og support via telefon, mail og chatt 07:00 – 22:00 (11:00-15:00 om helgene). I tillegg så får du rask direkte aktivering på alle bestillinger og 50% provisjon. Alt helt gratis.

af-polaroid-x2-1000

Loopias partneravtale har vært førstevalget til webdesignere, utviklere og web-byrå fra hele Norden i over et tiår. Med et sterk fokus på fleksible løsninger for partnere, høy standard på service og stabile tjenester har vi blitt det naturlige valget for alle som jobber innen internett og web. Vi jobber aktivt med våre forhandlere og forsøker å gjøre livet så enkelt som mulig for dem. Å hjelpe kunder med domenenavn, webhotell og administrasjon skal være den minste bekymringen for webdesigneren.

Les mer og bli forhandler idag »
Les intervjuet med Loopias forhandler Tonic Design AS »

Har du noen spørsmål? Kontakt oss på forhandler@loopia.no.

Velkommen til bransjens største samfunn, velkommen til Loopia

 

Del dette innlegget:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi er her for deg hver eneste dag

Hvis du trenger hjelp, er vårt prisbelønte supportteam tilgjengelig hele året for å svare på spørsmål via telefon, e-post, chat og sosiale medier.

Kontakt oss