3 grunner til hvorfor du skal registrere et domenenavn for bedriften din

hands-woman-laptop-working-largeFor mange virksomheter er det en selvfølge med et eget domenenavn,  mens visse andre fortsatt funderer på om det virkelig lønner seg å ha en egen adresse på nettet – ofte på grunn av virksomhetens størrelse.

Vi på Loopia anbefaler på det sterkeste at du registrerer et eget domenenavn, uansett størrelse på firmaet. Her nedenfor forklarer vi hvorfor.

1. Lett å finne på nettet

Et eget domenenavn gjør ditt firma enklere å finne på nettet. Med ditt eget domenenavn skaper du enkelt en egen blogg/hjemmeside/webbutikk der du eier og kontrollerer alt innhold.

Får du med de mest relevante søkeordene for din virksomhet i noen av domenenavnene du registrerer så hjelper det deg dessuten på veien opp mot rankningstoppen i diverse søkemotorer.

2. Profesjonelt intrykk

Et eget domene for bedriften din skaper et profesjonelt intrykk utad mot dine kunder. Du får muligheten til å opprette profesjonelle e-postadresser som oppfattes mer seriøse enn for eksempel Gmail. Se bare på forskjellen mellom dinbedrift@gmail.com og dinbedrift@bedrift.no.

3. Beskytter varemerket ditt på nett

Lar du ditt domenenavn overensstemme med firmanavnet ditt beskytter du varemerket ditt på nettet. Ved å registrere kompletterende domenenavn (f.eks vanlige feilstavelser, ulike toppdomener, mm) beskytter du varemerket ytterligere.

Hva skal jeg tenke på ved valg av domenenavn?

Det finnes tre punkter som er viktige å tenke på når du skal velge domenenavn.

  • La domenenavnet overensstemme med ditt firmanamn, det gjør det lettere for dine kunder å finne deg på nettet.
  • Styr unna forkortelser om firmaet ditt ikke er kjent som en forkortelse (f eks NSB eller SAS). Det skaper kun forvirring.
  • Domenenavnet bør være lett å huske, det bør uttales som det skrives, og være relevant til virksomheten.
  • Les mer om hva du skal tenke på ved valg av domenennavn »

Hvordan registrerer jeg mitt domenenavn?

Besøk loopia.no/domenenavn for å bestille valgfritt antall domenenavn til selvkostpris.

Del dette innlegget:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi er her for deg hver eneste dag

Hvis du trenger hjelp, er vårt prisbelønte supportteam tilgjengelig hele året for å svare på spørsmål via telefon, e-post, chat og sosiale medier.

Kontakt oss