Design en nettside fra hengekøyen

Webhotell med WordPress fra 29 kr/mnd

Sommeren har akkurat startet og vi i Loopia feirer med gode tilbud på webhotell. For nå kan du dra nytten av lavere sommeraktivitet med å skape egen nettside. Nå også ut til kundene dine med nettbutikk og e-post for å skape kundedialog både med e-postmarkedsføring og blogging.

Akkurat nå tilbyr Loopia webhotell for kun 9 kr/mnd

(ordinær pris er 79 kr/mnd). Loopia tilbyr fritt antall e-postadresser og prisbelønte verktøy for enkelt å komme i gang med hjemmeside og nettbutikk. Loopias support er tilgjengelig for deg hele året med backupløsning inkludert i prisen.

Bestill webhotell

Registrer en webadresse til hjemmesiden din: .NO 9 kr/stk

Beskytt selskapsnavn, varemerke og andre ord som kjennetegner bedriften din ved å registrere disse som domenenavn. Gjør dette før konkurrentene dine gjør det.

Kjøp domenenavn

Beskytt selskapsnavnet og varemerkene dine ytterligere…
…gjennom å komplementere domenenavnet med:
– flere toppdomener (.com, .se, .eu, etc)
– vanlige feilskrivninger og stavefeil (for eksempel lopia.no og lloopia.no)
– både med og uten norske tegn

Les 6 tips for å velge domenenavnet ditt »

I januar 2017 startet Google arbeidet sitt med å få så mange nettsider som mulig, til å øke sikkerheten for sine besøkende med å installere SSL-sertifikat.

La nettsiden din vises som sikker i Google
– bestill SSL fra 139 kr/år og få en https-webadresse

Fra og med juli 2018 kommer Google å vise sider med http-adresser som usikre i Google Chrome. For å unngå dette for nettsiden og nettbutikken din må du installere et SSL-sertifikat på domenenavnet ditt og få en https-webadresse. Les mer om SSL hos Loopia »

Utover å vise nettsiden din som sikker kan SSL også…

øke sikkerheten for dine besøkende.
…få besøkende til å kjenne seg trygge med å handle hos deg.
…hjelpe nettbutikken din å rangere høyere i søkeresultatet til Google.

Bestill SSL

Alle priser er eksklusiv merverdiavgift. Tilbudet gjelder til og med 2018-06-30, og den første domene- eller webhotellfakturaen ved årlig betaling. Ordinær pris fra år 2. Kan ikke kombineres med andre webhotellrabatter.

Del dette innlegget:

Vi er her for deg hver eneste dag

Hvis du trenger hjelp, er vårt prisbelønte supportteam tilgjengelig hele året for å svare på spørsmål via telefon, e-post, chat og sosiale medier.

Kontakt oss