Bli synlig for alle med .NO-domenenavn

Domenenavn gjør deg synlig på nettet

I prinsippet kan hvem som helst registrere et ledig domenenavn. Derfor er det viktig at du beskytter selskapsnavn, varemerke og idéer, som er interessante for virksomheten din. Dette gjør du ved å registrere disse som domenenavn slik at du gjør virksomheten din synlig for alle.

Akkurat nå tilbyr vi .NO-domener for kun 9 kr/stk (ordinær pris 89 kr/stk). Start registreringen nå, før konkurrentene dine gjør det.

Kjøp domenenavn

Beskytt selskapsnavnet og varemerkene dine ytterligere…

…gjennom å komplementere domenenavnet med:

  • flere toppdomener (.com, .se, .eu, etc)
  • vanlige feilskrivninger og stavefeil (for eksempel lupia.no)
  • både med og uten norske tegn 

Les 6 tips for å velge domenenavnet ditt

…og når du først har kjøpt domenenavn kan du enkelt oppgradere til  webhotellpakke

Oppgraderer du til webhotell med Loopia er du kun få klikk fra å realisere gründerdrømmen din. Fra 19 kr/mnd når du ut til kundene dine med å opprette hjemmeside, nettbutikk og e-post. Du kan også skape kundedialoger gjennom e-postmarkedsføring og blogging.

Perfekt for deg som drømmer du om å starte din egen bedrift, eller akkurat har etablert en virksomhet!

Akkurat nå tilbyr Loopia webhotell for kun 19 kr/mnd (ordinær pris er fra 79 kr/mnd). Loopia tilbyr fritt antall e-postadresser og prisbelønte verktøy, som WordPress og WooCommerce, for enkelt å komme i gang med hjemmeside og nettbutikk. Loopias support er tilgjengelig for deg hele året med backupløsning inkludert i prisen.

Oppgrader til webhotell

Loopia ble for andre gang kåret til Årets Sevicedesk for 2017

I 2017 ble Loopia for andre gang kåret til Årets Servicedesk. Skulle du trenge hjelp er den prisbelønte supporten vår tilgjengelig hele året fra klokken 07-21 på hverdager og klokken 11-15 i helgene.

Mister du data sørger backupløsningen for at du raskt er på nett igjen. Alt dette er inkludert i webhotellpakken.

Og skulle du angre deg er det like enkelt å si opp abonnementet som det er å bli Loopia-kunde.

Alle priser er eksklusiv merverdiavgift. Tilbudet gjelder til og med 2018-04-30, og den første domenefakturaen vid årlig betaling. Ordinær pris fra år 2. Vær oppmerksom på at kampanjeprisen vises først når du klikker på “Bestill” i kundesonen din.

Del dette innlegget:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi er her for deg hver eneste dag

Hvis du trenger hjelp, er vårt prisbelønte supportteam tilgjengelig hele året for å svare på spørsmål via telefon, e-post, chat og sosiale medier.

Kontakt oss