Navnesøk – smart tjeneste fra det offentlige

I Loopia heier vi på de som har gode ideer og denne gangen er det et offentlig samarbeid som mottar hyllesten vår.

Forrige uke lanserte de tre offentlige etatene Norid, Patentstyret og Brønnøysundregistrene tjenesten navnesok.no. Et smart nettsted der du med ett søk får informasjon om domenenavn, varemerke og foretaksnavn er ledig.

Tar du steget fra å ha en gründerdrøm til å bli en gründer har det betydning i hvilken rekkefølge du registrerer navnene. Denne tjenesten hjelper deg å gjøre dette i riktig rekkefølge og forhindre navnekonflikter og navnesnapping. Det er mange som har etablert virksomhet og erfart i ettertid at domenenavnet er parkert hos en annen person. For en gründer er dette helt krise noe navnesok.no skal forhindre. Har du gründerdrømmen i deg er dette en tjeneste som vil spare deg for unødig arbeid og irritasjon.

Skal du drive virksomhet er det viktig å skape seg en identitet på nettet og du forsterker merkevaren din ved også ha samme navn i flere kanaler. Dette er noe vi i Loopia er opptatt av og vi anbefaler at du leser artikkelen hvordan velge riktig domenenavn.

Husk at på loopia.no/domenenavn registerer du raskt og enkelt domenenavnene dine.

Vi gratulerer Norid, Brønnøysundregistrene og Patentstyret som har utviklet navnesok.no. Den har imponert oss så langt og er et flott tiltak for alle oss i domenebransjen.

Del dette innlegget:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi er her for deg hver eneste dag

Hvis du trenger hjelp, er vårt prisbelønte supportteam tilgjengelig hele året for å svare på spørsmål via telefon, e-post, chat og sosiale medier.

Kontakt oss