Black Friday hele uken hos Loopia: .NO-domener 9 kr/stk

1200x627-black-friday-2016-no_600Vi på Loopia elsker gode tilbud, og hva er vel bedre enn et supertilbud i forbindelse med Black Friday som er nå på fredag? I år slår vi til for fullt og feirer Black Friday hele uken med et supertilbud på .NO-domener:

Akkurat nå kan du registrere .NO-domener for kun 9 kr/stk!

Benytt anledningen til å registrere domenenavnet du ønsker deg og beskytt din bedrift og dine merker på nettet før noen andre slår til før deg.

Bestill dine .NO-domener nå

Hva er Black Friday?

Black Friday er dagen da både e-handel og kjøpesentre er fylt med superrabatter og tilbud på alle slags produkter. Dagen faller på den fjerde fredagen i november og markerer sammen med Cyber Monday (som er tre dager senere) starten av julehandelen.

Tilbring Black Friday Week på nettet og søk, sammenligne og kjøp produkter til superpriser i fred rett fra hjemmet uten å stå i kø i timevis. Vår Black Friday-tilbud er gyldig til mandag, så du har god tid for deg (vente ikke altfor lenge, slik at noen andre kan stjele «ditt» domenenavn før deg). Søk etter tilgjengelige .NO-domenenavn »


Alle priser presentert er eksklusive mva. Tilbudet gjelder til og med 28.11.2016 og den første domenefakturaen ved årlig betaling. Ordinær pris på 99 kr/stk fra år 2.

Del dette innlegget:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi er her for deg hver eneste dag

Hvis du trenger hjelp, er vårt prisbelønte supportteam tilgjengelig hele året for å svare på spørsmål via telefon, e-post, chat og sosiale medier.

Kontakt oss